Polityka prywatności

Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez klientów portalu online  www.sklep-rolety.pl

  1. Administrator danych osobowych:

    ROLLAND Lucyna Kozieł

    ul. Kolejowa 3
    64-980 Trzcianka
    NIP: 7631782234

  2. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Monitorujemy  ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego. 
  1. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez ludzi korzystających z zakupów na sklep-rolety.pl oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważnia admina do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  2. sklep-rolety.pl zwany sklepem online realizuje funkcje pozyskiwania informacji o ludziach i ich zachowaniach w następujący sposób: 
  3. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
  4. poprzez gromadzenie plików “cookies” na sklep-rolety.pl
  5. Portal zbiera dane dobrowolnie podane przez klienta.
  6. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania  obsługi kontaktu informacyjnego lub zwrot produktu  także poprzez kontakt z klientem wodatex.com.
  7. Dane osobowe pozostawione w sklepie online nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych. 
  8. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie. 
  9. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetu, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego portalu sklep-rolety.pl.  O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób zrozumiały dla klienta .
  10. W naszym sklepie  mogą pojawiać się linki do innych stron online. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez admina. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy.

W razie pytań dotyczących  polityki prywatności  zapraszamy do kontaktu w zakładce kontakt lub pod dane:

  • info@sklep-rolety.pl
  • 694288543